PárBaj: 1 napos párkapcsolati tréning

 

- Mit képviselek a párkapcsolatban?

- Mi vagyok és ki szeretnék lenni mellette?

- Mit látok én és mit lát ő?

- Mit érzek, mit mutatok, mit nyújtok?

- Miért nem sikerül?

- Miért harcolunk?

Intenzív 1 napos tréning mindazoknak, akik tenni szeretnének Önmagukért és/vagy kapcsolatukért.
Ezen a napon szembesülhetsz azzal, hogy milyen vagy Te a saját magad és a másik fél szemében. Megtudod, mit gondol rólad.
Nem is hinnénk, milyen félreértések adódhatnak a mindennapok kommunikációs hiányai miatt. Elmegyünk egymás mellett úgy, hogy mi magunk gyártjuk a saját elméleteinket, ahelyett, hogy figyelnénk a másikra és beszélgetnénk a problémákról. Kimondani mindig nehéz, de amikor kimondod, egy követ is leteszel a szívedről. Nincs más lehetőség arra, hogy eldőlhessen, közösen folytatjátok-e az utat. Írogathatod a kis listát párod "nem megfelelő" tulajdonságairól, kérheted barátnők tanácsát, de hosszú távon működőképes csak akkor lehet egy kapcsolat, ha Te felismered magadban, hogy tudsz-e és akarsz-e hozzátenni a kettőtök történetéhez.
Ezen a napon látni fogod kívülről a kapcsolatodat. Tudni, érezni fogod, hogy mi a különbség közöttetek, ami elképzelhető, hogy nem távolt tart, hanem közelebb enged hozzá. Itt nyugalmi állapotba kerül a lelked, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy higgadtan indulj a jövőbe. Reálisan kell látnod ahhoz, hogy tudd, van-e közös jövőtök vagy tiszta, hálás szívvel elengedhessétek egymást. Itt megengedheted magadnak azokat az érzéseket, gondolatokat, amiket eddig vagy elfojtottál vagy nem is tudtál a létezésükről.
Tudni fogod, hogy életed minőségét továbbra is kockáztatni akarod vagy a megalkuvások helyett inkább változtatsz magadon. Akár magadért, akár egy várva várt jó kapcsolatért, akár a meglévő megtartásáért.
Várlak szeretettel!

György Tünde kici


Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2. em 3/a (18-as kapucsengő)