Képességfejlesztő tanfolyam
a boldog, beteljesítő és átalakító jellegű szerelmi kapcsolatra vágyóknak

Célja
Gyakorlati jellegű, élménycentrikus formában elsajátítani a legfontosabb szemléletmódbeli alapokat és gyakorlati képességeket, amelyek szükségesek egy harmonikus, beteljesítő és szellemi transzformációt hozó szerelmi kapcsolat bevonzására, kialakítására, fenntartására.

Alapja
A tanfolyam elméleti és gyakorlati metodikájának alapját a TANTRA szellemi hagyománya képezi, amely az emberiség összes szellemi hagyománya közül a legbehatóbban foglalkozik a szerelem, a párkapcsolatok tematikájával, valamint azokkal az önismereti és fejlődési lehetőségekkel, amelyeket a tudatos és spirituális alapokra helyezett szerelmi kapcsolat nyújt.

Felépítése
- Több, hétvégi modulból áll. Egy modul pénteken délután 6 órától kb. vasárnap este 9-ig tart. (az evéshez és pihenéshez szükséges szünetekkel.)
- Minden modulnak specifikus tematikája van.
- Nem szükséges (noha ajánlatos) mindegyik modult sorrendben végigjárni, és egy bizonyos modulon való részvétel nem feltételezi kötelező módon az előbbi modulokon való jelenlétet.
- Az érdeklődés függvényében bizonyos modulokat megismétlünk.

Motiváció
Az emberek nagy többségének nincs harmonikus szerelmi kapcsolata mert...
- általában nincs lehetőségük megismerni és magukévá tenni egy olyan helyes szemléletmódot, amely a szerelmet, a szeretetet, az emberi kapcsolatokat és általában az életet a szellemi alapelvek térfogatában szemléli
- nincs megfelelő keret, ahol az emberek elsajátíthatnák és kifejleszthetnék azokat a képességeket, viszonyulásokat, szokásokat, erényeket, amelyek feltétlenül szükségesek egy ilyen szerelmi kapcsolat kialakítására és gyümölcsöztetésére.

Mindezt figyelembe véve...
a tanfolyam keretében igyekszünk egy olyan gyakorlati és módszertani keretet kialakítani, amelyben a résztvevők
1. beazonosíthatják saját korlátaikat, hiányosságaikat, viszonyulási és jellembeli problémáikat, amelyek megakadályozzák őket a szerelmi kapcsolatra vonatkozó igényeik beteljesítésében
2. tudatosíthatják a lélek mélyéről fakadó vágyaik, aspirációjuk finom hívásait, a szerelmi életük alakítását illetően (amelyek leggyakoribb esetben alapvetően különböznek az ego lármás követelőzéseitől)
3. felfedezhetik, és a tanfolyamon tanult módszerek segítségével fokozatosan beépíthetik életükbe a szerelmi kapcsolatra vonatkozó spirituális szemléletmód hatalmas előnyeit,
4. elsajátíthatnak egy konkrét cselekvési stratégiát, amely lehetővé teszi számukra, hogy jó, helyes, spirituális irányba alakítsák viszonyulási módjukat, szokásaikat, jellemüket és ezáltal egész életüket,
5. hozzáférhetnek olyan gyakorlati módszerekhez, (amelyek a tanfolyamon kívül, a mindennapi életben is alkalmazhatóak) és amelyek révén kifejleszthetik mindazokat a képességeket, tulajdonságokat, erényeket, amelyeket egy harmonikus, tantrikus, átalakító jellegű szerelmi kapcsolat feltételez.

Gyakorlatok és módszerek
a következő konkrét aspektusokat célozzák:
• a specifikus poláris (női ill.férfi) jellegek fejlesztése
• az empátia és a kommunikációs készség
• a belső szabadság és spontaneitás
• a magasrendű erotikus készségek
• az adás és odaadás képessége
• az átlényegítés (transzfiguráció) képessége
• az érzékek(akár paranormális jellegű) felébresztése
• a szexuális, szerelmi kontinencia képességének tökéletesítése
• a szubtilis testek és párhuzamos világok érzékelése
• az alapvető párkapcsolati problémák (mint a féltékenység, az egészségtelen ragaszkodás, birtoklási vágy, önző viszonyulás stb.) mielőbbi, és lehetőleg végleges felszámolása
• a szakralitás (szentség) állapotának fejlesztése, valamint a tantrikus hagyomány szerelmi szertartás módszereivel való ismerkedés
• ... és egyebek

A tanfolyam vezetőjéről

Aimen Klimmeron- Csibi István
Rendező, író és tréner a “Káma Púra – A gyönyörök városa” című tantrikus regény (2004), valamint az “Interjú a sorssal” című életfeladattal, küldetéssel foglalkozó könyv (2010) szerzője. Behatóan ismeri és gyakorolja a Tantra szellemi hagyományait.
Tanfolyamai:
Full Tantra Contact Dance
Életfeladat Kurzus
Archetípusok (Női és Férfi lélek archetípusai)
Kreativitás
Tudatos Szerelem Képességfejlesztő Workshop

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN SZERELEMRE VÁGYÓ ÉRDEKLŐDŐT!


A következő 1-es modul részletei:
Időpont: 2018. február 23. péntek 18.00- február 25. vasárnap 21.00.
Helyszín: Felkelő Nap Háza, 1072 Budapest, Rákóczi út 36.
Regisztrálni a tudatosszerelem@gmail.com email-en lehet teljes névvel, telefonszámmal és e-mail címmel. Ugyanitt, illetve a 06 30 932 26 95-ös telefonszámon feltehetőek a tanfolyammal kapcsolatos kérdések.
Tanfolyam díja: 24 000 Ft.
Web: http://dombitantricart.com/hu/tudatos-szerelem/

Nem kell párban érkezni!
Külföldieknek angol fordítást biztosítunk.

We provide translation for English speaking visitors.
See more details: http://dombitantricart.com/en/conscious-love/

tudatos szerelem banner febr.2018


Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2. em 3/a (18-as kapucsengő)