BubbleButtYoga™ Perjes Kingával

A BubbleButtYoga™ egy levédetett, modern jógatípus, ami ötvözi a tradicionális jóga és a modern fitnesz órák elemeit. Egy dinamikus, erősítő, kihívást jelentő óra, ami nem hagyja figyelmen kívül a vinyásza jóga alapelemeit (napüdvözlet, ászanák, légzés, relaxáció), de a fő hangsúlyt a problémás részek (popsi, has, comb) tónusos formálására helyezi, miközben segíti az emésztést, a test természetes méregtelenítő folyamatait, ezáltal hozzájárul az anyagcsere felpörgetéséhez és a zsírégetéshez.

A BubbleButtYoga™ órák rövid ráhangolódással, légzőgyakorlatokkal és a test bemelegítésével kezdődnek, majd a napüdvözlet könnyebb és nehezebb variációival, statikus és dinamikus pózok váltogatásával veszik igénybe az izmokat és fejlesztik az egyensúlyérzéket. Az órák csúcspontját mindig egy kihívást jelentő póz gyakorlása/kivitelezése jelenti, ami után levezető pózok segítségével lassul a pulzus, megnyugszik a test és felkészül az óra végét jelentő nyújtásra és harmonikus relaxációra.

Kezdőket és haladókat egyartánt szívesen fogadok, hiszen minden gyakorlatnál bemutatom az alap pózt és a kihívást jelentő variációkat is. A hajlékonyság NEM feltétel!

A Yoga Allience által elismert YTT200 (Yoga Teacher Training) képzésemet Londonban, Európa legnagyobb jógaiskolájában, a YogaLondon-nál végeztem el, ahol különös hangsúlyt fektettek az anatómiára, a különböző jógairányzatok alapos ismeretére és a saját stílusunk kibontakozásának segítsére. Azóta sem ragadok le egy-egy konkrét irányzat gyakorlásánál, hanem folyamatosan bővítem az ismereteimet és az eszköztáramat a változatos és egyedi jógaórák oktatásához. Ha eddig nem szeretted a jógát, akkor itt az ideje, hogy adj neki még egy esélyt, ha pedig már gyakorlott jógi vagy, akkor egy egészen más oldalról fogod megismerni ezt a mozgásformát.

Helyszín: Felkelő Nap Háza Stúdió

               1072 Budapest Rákóczi út 36. 2.em 3/a 18 kapukód

Időpont: Október 2.-tól minden kedden 19.00-20.30

Jelentkezés és további információk a weboldalon és a Facebookon (hamarosan):

Weboldalam: www.bubblebuttyoga.net

Facebook: www.facebook.com/bubblebuttyoga

E-mail: bubblebuttyoga@gmail.com "

Bubblebutjoga


Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2. em 3/a (18-as kapucsengő)