Astanga Jóga Mysore

Milyen jóga az astanga?

Az ember fizikai és szellemi oldalát egyaránt szem előtt tartó tradicionális jógairányzat, amelyben a dinamikus mozgás meditatív légzésfigyeléssel párosul.

Melyek a közvetlen hatásai?

Az összpontosított figyelem elcsendesíti a gondolatokat, a légzéssel összehangolt mozgás pedig javítja a keringést, oldja a feszültséget és felfrissíti a testet.

Mit fejleszt a rendszeres gyakorlás?

Fizikai értelemben többek között az erőt, a hajlékonyságot és a mozgáskoordinációt. Pszichés szinten pedig a figyelmet, a megértést és a türelmet.

Mit jelent az, hogy Mysore?

A módszer a szülőhelyéről, az indiai Mysore (ejtsd májszór) városáról kapta a nevét. Jelentése: csoportban, de személyre szabott módon, saját tempóban, oktatói segítséggel végzett jógagyakorlás.

Kinek ajánlott a Mysore óratípus?

Elsősorban annak ajánlott, aki már végez rendszeres gyakorlást és ennek fejlesztéséhez szeretne útmutatást és segítséget. A javasolt kiinduló gyakorlatsor az „Astanga jóga alapok” órán sajátítható el.

Milyen segítséget kapok az órán?

A már meglévő gyakorlatokat a személyes adottságokhoz, érdeklődéshez igazodva finomítjuk és amikor eljön az ideje, újakkal bővítjük, amelyek a továbblépést segítik.

Oktató: Tarján Gábor

Időpontok: Kedd, Csütörtök 6:30-tól 8:00-ig

Helyszín: Felkelő Nap Háza Stúdió

1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2.em.3/a 18 kapukód

Jöhetsz bejelentkezés nélkül is.

1. akalom: 2 000 Ft
10 alkalmas bérlet:19 000 Ft

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 (70) 516-8808

Web: https://minimaljoga.hu

Felkelő Nap Háza
Mozgás  és Életmód Stúdió

Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2.em 3/a
Tel.: +36 (30) 546-1572